Hartelijk welkom op onze website !

Ons Assortiment (klik op plaatje voor meer info) :

Gebakken vis Zoutwatervis Zoetwatervis Schaal- en schelpdieren
Diepvriesproducten Visschotels Kaviaar Traiteur

Vishandel Arjan en Chantal Zoer is een begrip in Geldermalsen en omstreken. Met een zeer ruim en veelzijdig assortiment dat in de moderne winkel op unieke wijze gepresenteerd wordt, weten wij onze klanten te verbazen met de mogelijkheden met vis. Naast de overheerlijke haring en gebakken vis, beschikken wij over specialiteiten als tapas en verse kant- & klaarmaaltijden voor de oven en magnetron. Natuurlijk bent ook voor een heerlijk broodje of salade bij ons aan het juiste adres.

Als echte visliefhebber kan de vis u niet vers genoeg zijn. De kabeljauw, schol, snoekbaars of zeewolf die u bij ons koopt is gegarandeerd kraakvers. Waarom? Omdat wij iedere dag verse aanvoer aangeleverd krijgen, rechtstreeks vanaf de verschillende afslagen. Onder voorbehoud van de aanvoer hebben we een uitgebreid assortiment voor u op voorraad in de winkel.

Vis-cadeaubon

Vindt u het ook zo moeilijk een kado te kiezen voor een jarige ? Denk eens aan onze vis-cadeaubon. Te verkrijgen in het door u gewenste bedrag. Leuk, gezond en lekker !

Webdesign door Excellent Webbouw